Offerte aanvragen

Toilet Renoveren

Toilet renoveren?

Bestaat de huidige toiletruimte nog uit een staand toilet met standaard witte tegels en wilt u graag een hangend toilet met mooie, grote tegels? Of juist een strakke muur met een betonlook? Wat uw reden ook is, eens in de zoveel jaren is het tijd om je toilet te verbouwen. U kunt kiezen voor een paar kleinere aanpassingen, maar een totale toilet renovatie behoort ook tot de opties.

Voor toilet renovaties bent u bij de professionals van Firma Stok aan het juiste adres. Wij bieden alle hulp bij een renovatie of zelfs een complete verbouwing van de toiletruimte. Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen ook het bijkomende leidingwerk en de installatie van het sanitair. 


Wij garanderen dat:

  • we alleen met professionele vakmensen werken
  • we altijd met materialen van de beste kwaliteit werken
  • we dankzij onze samenwerking met Sani-Dump Den Haag enkel hoogwaardige sanitaire producten leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag weten waar je allemaal op moet letten bij een toilet renovatie en welke kosten erbij komen kijken?

Wij komen graag bij je langs zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken voor een nieuwe toiletruimte.

Naar aanleiding van je wensen maken we een toilet plan op maat met een vrijblijvende prijsopgave. Is het voorstel eenmaal naar wens, dan zorgen wij voor een perfecte installatie en mooie afwerking.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Inspiratie – Afgeronde toiletruimtes

Als u op zoek bent naar inspiratie voor het renoveren van uw eigen toilet, bekijk dan eens deze gerenoveerde toiletruimtes.

Onze partners: Diverse groothandels in Nederland

Als het gaat om hoogwaardige, sanitaire producten werken wij samen met onze groothandel partners door heel Nederland. Zo weten wij zeker dat wij altijd topkwaliteit badkamers en toiletruimtes kunnen leveren. Het is ook altijd mogelijk om een 3D tekening te laten maken.

Wat vinden onze klanten?

Firma Stok - Onderhoud & klusbedrijf
4.9
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Oscar BouwmanOscar Bouwman
12:05 22 Nov 23
Komen de afspraken keurig na en leveren vak werk
Cas VerhagenCas Verhagen
09:26 20 Nov 23
Professioneel bedrijf dat de lekkage in onze badkamer snel en vakkundig heeft opgelost. We konden vooraf snel met de planning schakelen waardoor we de juiste voorbereidingen konden treffen en wisten wat ons te wachten stond. Het bedrijf stuurde professionele en prettige mensen die erg goed werk hebben geleverd. Toen bleek dat ze een klein deel van het kit- en voegwerk waren vergeten, reageerden ze erg vriendelijk en zijn ze nog dezelfde dag teruggekomen om het te herstellen!
js_loader

Ons kantoor

Dynamoweg 17

2627 CG Delft

Neem contact met ons op

Wij zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen.